Notícies‎ > ‎

Nova funcionalitat del nostre traductor de pàgines per a Google Sites

30 de juny 2016, 1:46 publicada per Info Nuvool

Al primer anunci del nostre traductor de pàgines per a Google Sites , destaquem la característica que, per facilitar el SEO, que enllaça a la pàgines també era traduïda, encara que sempre podíem modificar a mà les adreces traduïdes per corregir possibles errors de traducció, ja de traduir gramaticalment un text amb guions o altres caràcters per enmig no sempre és senzill per al sistema de traducció.

Malgrat tot, hem rebut el feedback d'alguns usuaris que ens han comentat si era possible realitzar un bloqueig en el sistema de traducció de la url, a causa de que prefereixen conservar l'estructura del site original tot i sacrificar un dels 200 factors SEO. El principal motiu que atribueixen els nostres usuaris per sol·licitar aquest bloqueig en la traducció de la url, sol ser que així poden establir sistemes dinàmics d'enllaços d'un idioma a un altre amb només conèixer l'estructura d'un sol dels sites.

Doncs dit i fet. Aquest mateix matí ens hem posat a implementar un senzill sistema de bloqueig de traducció de url.

El sistema de bloqueig consisteix a col·locar a la cel·la "D3" el valor "True" o "False" en funció de si volem traduir les adreces o no.

Com sempre esperem el vostre feedback per seguir avançant.

Comments