Hangouts per a la retransmissió de plens municipals

 

Google Hangouts, constitueix una eina ideal per a la retransmissió de plens municipals, ja que combina:

 

La transparència municipal

Els plens amb Hangout passen per tres fases d'enorme visibilitat:

- Anunci del pròxim ple en directe a Google+ ia la pàgina web de l'ajuntament.

- Retransmissió del ple en directe, visible des de qualsevol lloc amb connexió a Internet i per a un nombre il·limitat d'audiència.

- Publicació, passats pocs minuts de la finalització del ple, del vídeo complet de la sessió plenària al canal de YouTube de l'Ajuntament, on podrà guardar l'històric de tots els plens, alhora que a la web.

 

La participació ciutadana

Des del moment de l'anunci de la retransmissió del ple, qualsevol persona podrà anar fent les seves propostes i preguntes que podran ser respostes durant o al final del ple.

 

La col·laboració ciutadana

Els ciutadans, a més de proposar preguntes, podran votar favorablement per la conveniència de les preguntes d'altres ciutadans assegurant així que, en el moment de començar el ple, apareixeran en primer lloc les preguntes i proposta més populars o pertinents segons el parer dels ciutadans.

 

un exemple

Exemple de ple municipal retransmès per Google Hangouts: anunci, retransmissió i publicació del Hangout

 

Assistència tècnica + formació

L'anunci / retransmissió / publicació d'un ple és una tasca bastant senzilla, un cop has vist com es fa un parell de vegades, per la qual cosa Nuvool ofereix assistència tècnica juntament amb formació, de manera que durant els preparatius, celebració i publicació del primer o primers plens, podem comptar amb la presència d'un membre de la vostra corporació local, designat per aprendre el funcionament de tot el procés, de manera que després del primer o segon ple, amb tota seguretat sabrà com anunciar, retransmetre i publicar els plens, de manera que ja no serà necessària la presència de Nuvool si així es desitja.

(Aquest servei té un cost addicional. Consulteu-nos)

 

 

Edició 1 (2016.07.31)

redactat per

Joaquim Iborra Posadas

joaquim.iborra.rehabi-li-tar.com

Ignacio Baixauli Quiles

ignacio.baixauli.rehabi-li-tar.com